Eind 2009 kochten de boeren van zuivelcoöperatie DeltaMilk een zuivelfabriek in het Zuid-Hollandse Bleskensgraaf. Eind 2012 introduceren diezelfde boeren een eigen kaasmerk. De ‘kaas uit het hart’ van Zuivelfabriek De Graafstroom. Deze bijzondere, door De Graafstroom geproduceerde, kaas is in de zuivelwinkel van De Vuurhoeve verkrijgbaar.   Informatie: Telefoon: 0345-610393 Mail: whvanvuren@solcon.nl

Kaas uit het hart De natuurgerijpte ‘kaas uit het hart’ is verkrijgbaar in vier leeftijden: jong, jong belegen, belegen, extra belegen, 30 plus en oud, in zowel stukken als plakken. Op iedere kaasverpakking staat één van onze boeren centraal. Onze boeren zijn trots op onze kaas; dat willen we uitdragen. Daarom noemen we dit ook onze ‘kaas uit het hart’: met veel zorg, liefde en vakmanschap bereid in het Groene Hart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.